Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kød

A part of the series Tænkepauser – viden til hverdagen (60) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
60 pages
Paperback
ISBN 978 87 7184 488 7

By


Share:

More about the book

Table of contents

Den, der spiser flæskesteg

Kødelige lyster

Nationens ret

Usikker status

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

MA in Media Studies and Multimedia. Jakob works as a project editor and for several years he has been a travel editor for Dagbladet Information, and an independent publisher running his own micro-publishing house. Jakob previously worked as an editor for Politikens Hus and as a media researcher for Danmark Radio (DR).

Jakob Vestergaard

Project Editor

Telephone: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Press reviews

Joakim Grundahl, Politiken

"Ny 'Tænkepauser'-bog forklarer grundigt, hvorfor oksebøffen har så stor værdi i den kulturelle klassekamp"

"Leers bidrag udmærker sig [...] ved at skabe mening i en madverden, der er så fyldt med vrøvl"

Hans Gregersen, Nordjyske Stiftstidende

"Forfatteren er en virkelig ekspert på emnekredsen og har gennemført adskillige empiriske undersøgelser med flere andre forskere over, hvordan vi opfatter mad. Afslørende og oplysende – og en smule desillusionerende gennemgår han disse resultater, så vi alle kan være med."

Carsten Güllich-Nørby, lektørudtalelse

"Dette essay udfordrer tankevækkende begrebet kød og dets plads i menneskets liv. For dig som gerne gør dig filosofiske tanker om alt det vi tager for givet."

 

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser, forsidebilleder og forfatterfoto. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

 

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen