Aarhus Universitetsforlag Menu
Cover

Vejret gennem 5000 år

Meteorologiens historie

A part of the subject areas og


{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

367 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 300 9

By


Share:

More about the book

Press reviews

Jens Olaf Pepke Pedersen (DTU space) Ideer - Weekendavisen

"Mennesket har gennem årtusinder drømt om at kunne forstå og forudsige vejret. Nu er der kommet en omhyggelig gennemgang af meteorologiens historie....i en tid, hvor forlag verden over sprøjter hastigt sammenflikkede klimabøger ud i en lind strøm, er det en sjælden fornøjelse at læse Erik Rasmussens omhyggeligt gennemarbejdede bog."

Per Pilekjær Nordjyske Stiftstidende

"...en flot fremstilling af en side af kulturhistorien, som måske ved første øjekast forekommer en anelse tørt, men som viser sig at være sjovere end som så...hurra for Erik A. Rasmussen og hans bog om vejret."

Lars Henrik Aagaard Berlingske Tidende, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Ringkøbing

"5 stjerner ud af 6...Erik A. Rasmussen fortæller dne væsentlige historie med så stor indsigt, grundighed og entusiasme, at hans værk bør blive en klassiker i enhver vejrfanatikers bogreol. Her er meget mere at komme efter end i det store flertal af diverse vejrkendissers hurtige sællerter fra de senere år om dansk vejr og vind..de seneste mange års mest begavede vejrbog på dansk."

Carsten Güllich-Nørby Lektørudtalelse

"Mange skriver om vejret, men der har manglet et historisk oversigtsværk om meteorologi som dette. Flot illustreret værk om meteorologiens historie..."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen