Aarhus Universitetsforlag
Cover

En ny himmel

Verdensbilleder fra kugleskaller til kvanteskum

A part of the subject areas and


Out of stock

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

154 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 477 8

With contributions by
, , , , , , , , , and


Share:

More about the book

About the book

.

Press reviews

Kristian Serge Skov-Larsen Campus

" - Almen studieforberedelse er et bredt, tværfagligt og videnskabsteoretisk fag, og der har konkret været efterspørgsel efter undervisningsmateriale, som også sætter naturvidenskab ind i den brede ramme. Derfor er det positivt, at gymnasielærere og forskere kan spille sammen om sådan et projekt, siger hun." Hanne Hautop Lund om bogen.

Jesper Nymann Madsen Gymnasieskolen

"Bogen er en eye opener, der rykker ved mange fordomme om renæssancen og den naturvidenskabelige metodes tilblivelse. Den virkelige historie om vores verdensbilledes tilblivelse er meget mere kompliceret, og denne bog giver et mere nuanceret billede af, hvad der faktisk skete i renæssancen. [..] Alt i alt er dette en rigtig god bog, som alle, der i Fysik eller AT skal arbejde med verdensbilleder, vil have stor glæde af at læse. Store dele af bogen kan også direkte bruges som undervisningsmateriale i 2. og 3.g."

Michael Cramer Andersen Kvant

"Bogen og filmen markerer det internationale astronomiår og de kan begge varmt anbefales og de supplerer hinanden meget fint".

Michael Olsen lektørudtalelse

"En ny himmel er interessant og med få formler. Den er rettet imod undervisningen på gymnasierne. Med bogen medfølger filmen Den bevægede jord."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen