Aarhus Universitetsforlag
Cover

Det Nye Testamentes omverden

Om politiske, religiøse og filosofiske forhold på Det Nye Testamentes tid

A part of the subject area


Available e-book formats: PDF, EPUB

{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

350 pages
Paperback
ISBN 87 7288 952 7

By


Share:

More about the book

Press reviews

"Birgitte Graakjær Hjort har skrevet en flot bog, som både er velskrevet og overskuelig. Et rigt antal illustrationer i form af kort, fotos, faktabokse og kildeafsnit gør teksten læsevenlig og appetitlig. Samtidig giver B.G. Hjort sin faglige indsigt og overblik videre til læseren i en fordøjelig form.  B.G. Hjort formår at give læseren kendskab til 'Det Nye Testamentes omverden'. Samtidig forklarer hun stoffet med nutidige paralleller. Det øger forståelsen uden at svække den faglige nuancering. Det er et velskrevet værk, som kan anbefales til at give overblik og indsigt."

Maria Legarth Tidsskrift for Historie

"... [Bogen] imødekommer ... et uopfyldt behov og udgør i eksegesens verden en nyhed af kosmiske dimensioner. Den er noget så uanstændigt som pædagogisk og skræddersyet til den studerendes behov ... Det er en vaskeægte textbook med alt, hvad det indebærer af plancher, tabeller, billeder og lækkert layout."

Christina Petterson Dansk teologisk tidsskrift

"Havde man dog bare haft hendes bog allerede i de indledende måneder på 'Uni' ... et velafstemt og velskrevet, overskueligt og relevant bidrag til en belysning af de politiske, filosofiske og religiøse forhold i Palæstina i århundrederne omkring Kristi fødsel."

Anders E. Nielsen Præsteforeningens blad

Tilføjet til kurven

Gå til kassen