Aarhus Universitetsforlag
Cover

Tekster uden grænser

Litteratur og globalisering

A part of the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

380 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 353 5

By


Share:

More about the book

Press reviews

Anders Juhl Rasmussen Kristeligt Dagblad

"Tekster uden grænser er et omfattende og perspektivrigt bidrag til forståelsen af verdenslitteratur på globaliseringens betingelser. Det kræver ingen særlige forkundskaber at læse bogen, for alle begreber og sammenhænge forklares nøje [...] Bedst er bogen de steder, hvor Svend Erik Larsen går i kødet på teksterne og demonstrerer, hvor skarpsindig en litteraturlæser han er - på globaliseringens betingelser."

Hans Hauge Jyllands-Posten

"Denne bog er den første af slagsen på dansk, og den vil være udgangspunkt for alle fremtidige diskussioner af fænomenet verdenslitteratur" ****

Sanne Caft Lektørudtalelse

"Professor S.E. Larsen har udgivet en massiv og dog læsevenlig bog om litteraturens globalisering. En tankevækkende og tankefuld bog om, hvordan vi læser litteratur i en globaliseret verden. Til studerende og samfunds- og litteraturinteresserede med mod på teoretisk og spændende bog om en ny vinkel på et aktuelt begreb."

Lars Bonnevie Weekendavisen

"...Svend Erik Larsen...skaber eller i hvert fald præsenterer nogle i formidlingsmæssig forstand alternative paradigmer for litteraturlæsning i fuld overensstemmelse med det annoncerede behov for omstrukturering af tekster og begreber i begyndelsen af bogen. Det er et vigtigt opdrag, han hermed udfører, og det er af samme grund en nødvendig bog, han har skrevet...Hav en kande kaffe parat ved læsningen, og De vil ikke blive skuffet. Det er en bog, der på enhver måde holder, hvad den lover."

Søren Frank Standart

"Suveræn bog om litteraturlæsning i globaliseringens tidsalder. Den må kandidere til titlen som den væsentligste danske litteraturvidenskabelige udgivelse i 2007. Den er lærd, tilpas provokerende (måske mest for nationalpuristerne), original, begrebskoncis og konsistent, og så er den velskrevet uden esoterisk sprogbrug." 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen