Aarhus Universitetsforlag
Cover

Det var jo en anden tid

A part of the subject areas and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

320 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 455 6

By


Share:

More about the book

Press reviews

René Gummer Weekendavisen

"Der eksisterer ikke mere, de gode gamle dage. Ikke andre steder end i minderne på de efterhånden få mennesker, der er tilbage, som har oplevet begyndelsen af forrige århundrede. Ulla Dahlerup har opsporet 12 af dem og ladet dem fortælle om deres barndom i en ny bog, Det var jo en anden tid."

Marie Tetzlaff Politiken

"Alligevel danner beretningerne tilsammen et billede af en tid med fraværende, ofte stærkt beundrede fædre, svage eller tværtom meget stærke mødre, piger i huset, koge- og vaskekoner, heste i landbrug og på gaderne, præcise spisetider, bordskik, snobberi, middagsselskaber og klasseforskelle, små døde søskende og skyggetanter. Alt sammen set fra det nu voksne barns perspektiv."

Carsten Güllich-Nørby lektørudtalelse

"Bogen har rigtig mange fotos, der sammen med ordene fra de som levede også dengang fint fanger stemningen fra en svunden tid.

Enestående samling af førstehåndsvidner fra en svunden tid. Interessant kulturhistorisk bog, der bestemt fortjener hyldeplads."

Claus Mechlenborg Kristeligt Dagblad

"Sladder er der dog ikke meget af, men man får et smugkig ind i herskabernes gemakker, og det er her bogens styrke ligger... Men missionen lykkedes. I det store og hele er erindringerne interessante, og læseren bliver holdt fanget. Fortællerne giver et godt indblik i tiden, som bliver fint suppleret af bogens udmærkede illustationer."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen