Aarhus Universitetsforlag
Cover

Det svære liv

Om lidelsen i den moderne kultur

A part of the subject areas and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

271 pages
Paperback
ISBN 87 7288 784 2

Edited by
and

With contributions by
, , , , , , , , , , , and


Share:

More about the book

Press reviews

Michael Hviid Jacobsen Tidsskriftet Dansk Sociologi

"...en bog [...] som kan kaste et overblik over dele af den lidelse, som tilsyneladende er så udbredt i vores nutidige samfund...Den består af en fyldestgørende, inspirerende og diskuterende indledning af en af bogens redaktører Anders Dræby Sørensen, om lidelse i et kulturelt perspektiv, hvorefter følger elleve kapitler om lidelse i forskellige afskygninger...dykker ned i menneskers forskelligartede oplevelser af afmagt, utryghed og angst i en verden, som de har svært ved at gennemskue og ofte også svært ved at håndtere...Det svære liv er en læsning værd, fordi den viser en bred faglighed og tilvejebringer et godt indblik."

Rikke Louise Peters Slagmark

"En interessant diagnose, der rummer et kulturkritisk potentiale...Man får som læser mange interessante bud på den moderne lidelses årsager, karakter og symptomer..."

 

Lis R. Jensen Sundhed.dk

"Antologier er ofte spændende. [...] Dette gælder også denne bog, hvor du dog vælger ikke at vælge fra - det er der for meget spændende tankegods til. [...] giv ikke helt slip, det er en bog, man som læser vil kunne vende tilbage til - og eksempelvis bruge litteraturhenvisningerne som inspirationskilde til yderligere fordybelse."

 

Jytte Bræmer Lektørudtalelse

"Det er tværfaglighed, når det er bedst ... Der er ingen dommedagsstemning over bogen, som giver et tankevækkende billede af, hvorfor så mange lider psykisk i et samfund, der på alle måder ud fra en rationel betragtning burde danne grobund for lykke og harmoni. Bogens målgruppe er først og fremmest alle, der professionelt beskæftiger sig med psykisk syge mennesker, men også alle der bredt interesserer sig for det moderne menneskes eksistentielle vilkår."

Jesper Steen Andersen Sind-Bladet

"En tankevækkende bog med mange spændende afsnit..."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen