Aarhus Universitetsforlag
Cover

Sydhavsøen

Nydelsens geografi

A part of the subject areas , and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

453 pages
Hardback
ISBN 978 87 7184 226 5

By


Share:

More about the book

Press reviews

Jes Stein Petersen, Politiken   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

”Frits Andersen har begået epokegørende litteraturhistorie, der beretter om eventyreres møder med tahitianske nymfer og en nøgenhedskultur, der har været med til at forme Europas forestillinger om idealsamfundet.”

”’Nydelsens geografi’ er litteraturhistorie, når det er bedst. Vidende, engageret og personlig.”

Georg Metz, Information

”Imponerende rundtur i stillehavsøernes virkelige og litterære topografi  [...] Man kan uden at skamme sig over flosklen hævde, at Frits Andersen har skabt en rig bog, hvis associationer er originale og inspirerende, og hvis niveau og oplysningsmængde ikke fordøjes efter én gennemlæsning. Dertil kommer bogens udstyr, der er mere end almindeligt flot. Tilrettelægger Jørgen Sparre fortjener megen anerkendelse ligesom bogens redaktør Karina Bell Ottosen”

Peter Holm Rasmussen, lektørudtalelse

”En pragtfuld bog, både i indhold og udstyr, der rækker langt ud over sit umiddelbare fagområde. Kan med stort udbytte læses af alle, der har den mindste eventyrlyst og nysgerrighed på det eksotiske og samtidigt ønsker at forstå det idehistoriske grundlag og de kulturstrømninger, der har taget sit afsæt i drømmen om sydhavsøerne”.

Klaus Wivel, Weekendavisen

”Frits Andersen har skrevet et pragtværk om Sydhavsøernes uskyldsrene og bloddryppende aftryk på den vestlige mentalitet.”

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen