Aarhus Universitetsforlag
Cover

Danmarks moskéer

Mangfoldighed og samspil

A part of the subject areas , and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

372 pages
Paperback
ISBN 978 87 7184 382 8

By
and


Share:

More about the book

Press reviews

Mikael Rothstein, Politiken

”Bogen handler - når det kommer til stykket - om det danske samfunds sociologi og demografi i det hele taget. Kapitlet om relationen til de danske myndigheder er særligt oplysende i så henseende.

Det er dog kikket indenfor, som for alvor tæller. Hvordan er grupperne skruet sammen? Hvilken dynamik hersker der internt? Hvem bestemmer? Hvilken rolle har forskellige aktører? Hvordan er forholdet mellem mænd og kvinder? Hvad undervises der i? Der er svar på det hele, og detaljerigdommen er stor: navne, steder, begivenheder, forandringer, tal og statistik. Forfatternes indsigt er stor, og man føler sig godt hjulpet på vej gennem hele bogen, hvis typografiske æstetik og velvalgte illustrationer i sig selv bidrager til fornøjelsen.”

Steen Skovsgaard, Kristeligt Daglad

"Gennem fem kapitler tegner "Danmarks moskéer" et grundigt og troværdigt billede af, hvordan islam i Danmark ser ud, og hvordan moskéerne påvirkes af den danske kontekst.

Målgruppen er islamforskere, medarbejdere ved offentlige institutioner såsom ministerier og kommuner, journalister, gymnasie- og seminarielærer og særligt interesserede. Det er forfatterens ønske, at bogen derved kan hjælpe til at "kvalificere såvel den akademiske og den poltiske debat", hvilket må siges at være lykkedes."

Signe Elise Bro, Fagbladet Religion

”Lad mig indlede med konklusionen: Du skal læse denne bog. Så kort kan det siges.

(…) Bogen er som sagt skrevet i et godt og tilgængeligt sprog, så man kan lade eleverne læse med, og særligt de mange skemaer er gode til at give et hurtigt og pædagogisk overblik over bogens forskellige underemner. Det kan godt være, I allerede har ”Moskeer i Danmark” (af samme forfattere) stående på fagdepotets bogreol, men I bør bestemt supplere med denne opdatering.”

 

Kristeligt Dagblad
Interview: Forskere: Landets moskéer bliver mere danske" af Jens From Lyng
31.01.2020

 

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen