Aarhus Universitetsforlag
Cover

Einsteins univers

En fysikers tanker om natur og erkendelse

A part of the subject areas and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

154 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 410 5

By


Share:

More about the book

Press reviews

Søren Hindsholm, Kristeligt Dagblad

"Med længden af biografierne følger mange spændende detaljer - og tab af overblik. Denne biografi af professor Helge Kragh fra Aarhus Universitet er anderledes. På 154 sider får Kragh sagt det væsentligste om Einstein, og fordi bogen er så kort, står perspektivet af Einsteins virke knivskarpt. Man kan undre sig over både journalisters og læseres næsegrus interesse for, hvad kendte personer siger, også om ting, de ikke ved noget specielt om. Denne undren styrker Kraghs bog. Men samtidig maler den billedet af verdens mest indflydelsesrige fysiker i klare og forståelige farver."

Jesper Nymann Madsen Gymnasieskolen

"Denne bog giver et godt og lettilgængeligt indblik i Einstein som intellektuel personlighed. Bogen kan bruges i mange sammenhænge i gymnasiet. Den er ikke fysik-fagligt vanskelig og kan med fysik på B-niveau umiddelbart læses [...]"

"I forbindelse med mange andre undervisningsforløb vil dele af bogen med udbytte kunne bruges."

Carsten Agger modspil.dk

"Einsteins Univers er altså, som det vil forstås, en kort og letlæst præsentation af Einstein som tænker og filosof, og som sådan burde den være at finde under alle filosofiske gemytters juletræ - især, naturligvis, hvis vedkommende ikke i forvejen er bekendt med de filosofiske aspekter af netop Einsteins arbejde."

"I det store og hele er det lykkedes Helge Kragh at skrive en letlæst, velskreven og spændende introduktion til en af det 20. århundreders største tænkere og vigtigste offentlige figurer."

"Køb den, lån den på biblioteket eller skim den ved boghandleren og gå på opdagelse i dens litteraturliste."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen