Aarhus Universitetsforlag
Cover

Hjernen

A part of the series Tænkepauser – viden til hverdagen (35) , and the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
60 pages
Paperback
ISBN 978 87 7124 911 8

By


Share:

More about the book

Table of contents

Einsteins utrolige hjerne

Din ubevidste hjerne

Storhjernens kortlægning

Hjernen på skolebænken

Vær beredt

Tankeflugt

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

MA in Media Studies and Multimedia. Jakob works as a project editor and for several years he has been a travel editor for Dagbladet Information, and an independent publisher running his own micro-publishing house. Jakob previously worked as an editor for Politikens Hus and as a media researcher for Danmark Radio (DR).

Jakob Vestergaard

Project Editor

Telephone: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Press reviews

Søren Schauser, Berlingske

"Leif Østergaards bog om hjernen er et meget lille skrift om et meget stort emne. På én gang sjovt, lærerigt og nødvendigt."

"Hans bog indgår i  Aarhus  Universitetsforlags utroligt vellykkede serie Tænkepauser og følger det sædvanlige mønster: Bed en ekspert forklare de største spørgsmål for lægfolk og på ingen plads."

"Hjernen er fortællingen om Einsteins relativt lille hjerne, om ulykkesofret Phinea Gages højre pandelap, om Michele Bertinos kraniebrud og virkelighedens Rain man. Det er også den spændende historie om hjernens kortlægning og mange års forskning"

"Leif Østergaard har det vist som flertallet i hans fag: Det hele begynder med en undren over vores bevidsthed. Og hans bog ender med betragtninger over samme. Vel at mærke fornemme, tankevækkende, fagligt funderede betragtninger."

Heidi Laura, Weekendavisen

"Hjerneforsker Leif Østergaard begiver sig veloplagt på nedstigning gennem hjernebark, hjernelapper, hjernestamme og lillehjerne og de 85 milliarder neuroner med de 300 trillioner forbindelser."

Grethe Lorentzen, lektørudtalelse

"Underholdende fortællinger om den menneskelige hjerne til alle læsere af hjerne-historier."

"Veloplagte og letlæste historier om forskningens viden om den menneskelige hjerne til en lille eftertænksom pause. Som de øvrige bind i denne serie er denne underholdende og fagligt velfunderet læsning."

"Endnu et bind i denne fremragende serie med lettilgængeligt tankegods"

Søren Gosvig Olesen, Information

"Leif Østergaards lille bog Hjernen, udsendt i Aarhus Universitets serie Tænkepauser, er elementært medrivende, hvor den beretter om de sidste rundt regnet 150 års landvindinger inden for hjerneforskningen. Det er godt fortalt, velskrevet, og med pædagogisk talent"

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser, forsidebilleder og forfatterfoto. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

 

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen