Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kampen om jorden

1795

A part of the series 100 danmarkshistorier (67) , and the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
100 pages
Hardback
ISBN 978 87 7597 095 7

By


Share:

More about the book

Thomas Oldrup

IMG 8503

MA in History and Rhetoric. Thomas is responsible for the company’s historical publications and he primarily works with the project 100 danmarkshistorier [Focus on Danish History], which in addition to book publications includes knowledge dissemination through a number of partners. He has previously been the Danish editor of the magazine Alt om Historie.

Thomas Oldrup

Editor

Telephone: +45 53 55 01 59

to@unipress.au.dk

Press reviews

Knud Meldgaard, Omnibus
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Skjold Christensen, historie-online.dk
"Jeg tror og håber, at nærværende anmeldelse kan vække en interesse hos den enkelte til at dykke ned i historien. Det fortjener forfatteren: Asbjørn Romvig Thomsen. Han har med nærværende beretning bredt indholdet i landboreformerne ud. Han beretter om reformen og gør den levende, da han er ”ude hos” de enkelte familier, eller et sted i landet.

Jeg vil varmt anbefale bogen."

Lektørudtalelse, DBC
"Endnu en velskrevet bog i en fremragende historisk forlagsserie. Bønderne Jeppe og Niels får kød og blod i den grundige personhistorie, og man får et fint indblik i 1700'ernes bondekultur."

Katrine Lester, bogblogger.dk
”Det er en spændende og nuanceret gennemgang, Asbjørn Romvig Thomsen leverer af landboreformerne med udgangspunkt i tre sogne i Salling. Reformerne havde ikke bare betydning for ejerskab og hoveri, det slog også ud i ægteskabsmarkedet, forholdet mellem bønder og jordløse og tegnede i stort omfang det danmarkskort, vi kender i dag. Det gennemgås på fineste vis, med nedslag i perioden.”

Tilføjet til kurven

Gå til kassen