Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kosmopolitik

Essays

A part of the subject area


Out of stock

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

404 pages
Paperback
ISBN 87 7934 225 6

By

Edited by

Translated by


Share:

More about the book

Press reviews

Asger Brandt, Kristeligt Dagblad

"[...] sociologen David Held [...] introduceres grundigt for den danske offentlighed."

FagBogInfo

"Bogen præsenterer et bredt udvalg af Helds skarpeste tekster sammen med samtaler og interviews fra 1992 og helt frem til i dag. Den giver et bidrag til flere aktuelle diskussioner, bl.a. om menneskerettigheder, skellet mellem Europa og USA, krigen i Irak, interntional demokratisering og globalisering. [...] Held er en af tidens toneangivende europæiske samfundsfilosoffer, men er langt mindre kendt i Danmark end kollegaen [...] Anthony Giddens.[...] indeholder den første samlede bibliografi over Helds værker fra 1976 til i dag og indledes med en fyldig introduktion [...] ved idehistoriker Mikkel Thorup."

Lasse Horne Kjældgaard, Politiken

"Glimrende udvalg af den engelske demokratiforsker David Helds visioner for det globaliserede samfund [...] sammensat til lejligheden af den danske idehistoriker Mikkel Thorup, der også indleder med en oplysende introduktion [...]. Held selv er en af de få, som har haft held med at skabe begrebslig og historisk klarhed over, hvad globalisering er for et fænomen [...] antologien [er] en både stof- og perspektivrig påmindelse om, at heller ikke vor tids store fortælling om globaliseringen skriver sig selv."

Jan H. Hansen, Tidsskriftet SALT

"Udviklingsperspektivet må tilbage i den internationale politik, og her kan David Helds essays være et godt sted at begynde. [...] David Helds visioner om et verdensomspændende kosmopolitisk samfund er meget prisværdige, især i en tid hvor visionerne om et bedre og mere retfærdigt samfund synes at blegne ved siden af den globalisering, der buldrer derudaf.

Og de bør læses af alle, både modstandere og tilhængere."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen