Kød
A part of the series Tænkepauser – viden til hverdagen (60) ,
More about the book
Table of contents
Den, der spiser flæskesteg
Kødelige lyster
Nationens ret
Usikker status
Excerpt
Jakob Vestergaard
MA in Media Studies and Multimedia. Jakob works as a project editor and for several years he has been a travel editor for Dagbladet Information, and an independent publisher running his own micro-publishing house. Jakob previously worked as an editor for Politikens Hus and as a media researcher for Danmark Radio (DR).
Press reviews
Joakim Grundahl, Politiken
"Ny 'Tænkepauser'-bog forklarer grundigt, hvorfor oksebøffen har så stor værdi i den kulturelle klassekamp"
"Leers bidrag udmærker sig [...] ved at skabe mening i en madverden, der er så fyldt med vrøvl"
Hans Gregersen, Nordjyske Stiftstidende
"Forfatteren er en virkelig ekspert på emnekredsen og har gennemført adskillige empiriske undersøgelser med flere andre forskere over, hvordan vi opfatter mad. Afslørende og oplysende – og en smule desillusionerende gennemgår han disse resultater, så vi alle kan være med."
Carsten Güllich-Nørby, lektørudtalelse
"Dette essay udfordrer tankevækkende begrebet kød og dets plads i menneskets liv. For dig som gerne gør dig filosofiske tanker om alt det vi tager for givet."
Press room
I presserummet kan du finde pressemeddelelser, forsidebilleder og forfatterfoto. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.
Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)
Forside, høj opløsning (pdf-format)