Aarhus Universitetsforlag
Cover

Livets naturlige drejning

A part of the series ScienceFaction (3) , and the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

96 pages
Hardback
ISBN 978 87 7184 541 9

By


Share:

More about the book

Maria Schaldemose Kristensen

Maria

MA in History of Ideas with a bachelor’s degree in Biology and a master’s degree in Rhetoric and Communication. Maria is responsible for the company’s scientific publications and especially the development of the series ScienceFaction. She previously worked with communication management, strategy and education. Before she came to the company, Maria worked at Energimuseet and as a high school teacher.

Maria Schaldemose Kristensen

Editor

Telephone: +45 31 17 66 78

msk@unipress.au.dk

Press reviews

Lektørudtalelse, DBC
"Det er en kort og præcis indføring i et kompliceret emne. De mange eksempler fra naturen og vores hverdag gør bogen nem at læse."

Hanne Bærentzen, Radio Update
"Karl Anker Jørgensen er professor ved Aarhus Universitet og arbejder i en forskningsgruppe blandt andet med at udvikle nye typer katalysatorer til mere bæredygtig, effektiv og hurtig fremstilling af lægemidler. Hvordan det kan lade sig gøre, forklarer han i et af bogens sidste afsnit - og så slutter han af med et kapitel, der i den grad kan få i hvert fald denne læsers hoved til nærmest at koge, når han med henvisning til en række andre forskere skriver, ”at asymmetrien er et dominerende træk i vores univers" (...) rummer et væld af viden - og mange gode historier - om et væsentligt og aktuelt emne."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen