Aarhus Universitetsforlag
Cover

Nihilisme og emancipation

Etik, politik, ret

A part of the subject areas and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

274 pages
Paperback
ISBN 87 7288 764 8

By

Translated to Danish and with a foreword by


Share:

More about the book

Press reviews

Jakob Bækgaard Vandfanget

"Med Aarhus Universitetsforlags udgivelse [...] har vi på dansk fået et væsentligt bidrag til den politiske tænkning fra en af vor tids mest spændende filosoffer. Idehistorikeren Jens Viggo Nielsen har stået for oversættelsen fra italiensk og skrevet en fyldig introduktion, der både behandler bogen specifikt og Vattimos tænkning generelt."

   

Ulrik Bisgaard Slagmark

"... en væsentlig og vedkommende bog ... har en fyldig og velskreven introduktion ... Bogen kan varmt anbefales til alle filosofisk interesserede læsere."

   

Kent Skiv Lektørudtalelse 

"Jens Viggo Nielsen leverer den grundige og indsigtsfulde introduktion ..."

 

Asger Brandt Kristeligt Dagblad

"Den italienske filosof Gianni Vattimo blev første gang introduceret for det danske bogpublikum i 1999 med det lille, men væsentlige, skrift "Jeg tror, at jeg tror", hvori han præsenterede sin særlige moderne genopdagelse af kristendommen. Vattimo har efterhånden etableret sig som en del af det internationale filosofiske jetset, og derfor er det bestemt også en berigelse af den danske filosofiske litteratur, at man nu med bogen "Nihilisme og Emancipation" får præsenteret Vattimo i et langt bredere format. Bogen, der er oversat og glimrende indledt af Jens Viggo Nielsen, består af en række artikler samlet under hovedområderne etik, politik og ret".  

Information

"Nu udkommer en flot samling filosofiske og politiske essays af Vattimo på dansk i en grundig oversættelse og med et godt forord af Jens Viggo Nielsen."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen