Aarhus Universitetsforlag
Cover

Sejren på Wembley

1983

A part of the series 100 danmarkshistorier (61) , and the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
100 pages
Hardback
ISBN 978 87 7219 815 6

By


Share:

More about the book

Thomas Oldrup

IMG 8503

MA in History and Rhetoric. Thomas is responsible for the company’s historical publications and he primarily works with the project 100 danmarkshistorier [Focus on Danish History], which in addition to book publications includes knowledge dissemination through a number of partners. He has previously been the Danish editor of the magazine Alt om Historie.

Thomas Oldrup

Editor

Telephone: +45 53 55 01 59

to@unipress.au.dk

Press reviews

Katrine Lester, bogblogger.dk
"Han skriver så medrivende og indsigtsfuldt om dansk fodboldhistorie (…) når det kommer til fodbold er det godt med nogen, der kan kombinere det kritiske blik og den store kærlighed til spillet. Og dét kan Tolstrup Jensen i den grad, og Sejren på Wembley er guf for historie- og fodboldinteresserede læsere (…)

Der er mange historier at fortælle om dansk fodbold og de danske landshold. Jeg er imponeret over, hvor godt Sejren på Wembley kommer omkring fodboldhistorien på kun 100 sider. Jeg synes Tolstrup Jensen har valgt rigtigt ved at skære Sejren på Wembley til i stedet for at sprede sig over for meget på de få sider, som formatet tillader. Jeg synes også at Tolstrup Jensen skriver medrivende og sagligt, og jeg håber på flere fodboldhistoriebøger fra hans hånd, hvor han kan få flere vinkler med og formidle endnu mere sportshistorie."

Karsten Merrald Sørensen, Historie-online
"Historien om dansk fodboldhistorie er dog ikke en, der hverken starter eller slutter ved den legendariske kamp i 1983. Det står tydeligt, når man læser denne udgave af 100 danmarkshistorier, som Aarhus Universitetsforlag udgiver i disse år. På 100 sider udfolder forfatteren, ph.d. og idrætshistoriker Christian Tolstrup Jensen historien om dansk fodboldhistorie.  (...)

[Bogen] trækker tråde helt op til den slutrunde, der løber af stablen i Qatar i vinteren 2022. Sejren på Wembley kan klart anbefales."

Hans Bolling, idrottsforum.org
”Christian Tolstrup Jensen har alltså lyckats skrivit en kort men innehållsrik och läsvärd bok om den danska fotbollens historia. Det går inte längre ens att använda tidsbrist som bortförklaring för att inte läsa in sig på dansk fotbollshistoria.”

Lektørudtalelse, DBC
"Velskrevet og informativ formidling af fodboldhistorien, som trækker en råd tråd 1883 frem til det nuværende meget lovende danske herrelandshold."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen