Aarhus Universitetsforlag
Cover

Det uperfekte barn

A part of the subject areas , and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

160 pages
Hardback
ISBN 978 87 7934 429 7

Edited by
and

With contributions by
, , , , , , , , and


Share:

More about the book

Press reviews

Berlingske Tidende

"Ikke alle børn fødes sunde og raske. Nogle gange går det rigtigt galt og de medfødte handicaps - de være sig større eller mindre - har gennem tiden optaget både læger, kunstnere, præster og lægfolk. Ti forfattere med hvert sit speciale fortæller hele historien i bogen Det uperfekte barn, som Morten A. Skydsgaard og Lise Funder har redigeret. Formål: At ruste lægerne til at tage del i den etiske debat om tilvalg og fravalg af handicappede børn."

Mette Fersum Lektørudtalelse

"Der er en del bøger om det at være født med misdannelser og handicap, men især debatbøger om fosterdiagnostik og etik. Denne er et godt supplement, fordi den belyser så forskellige vinkler. En udmærket bog, der på god vis får formidlet og samlet viden om medfødte handicap og misdannelser."

Ning de Coninck-Smith Social Kritik

"Det uperfekte barn er måske ikke lige en bog, som de nybagte gravide eller mor vil kaste sig over. Men for os andre, som har fået moderskabet på afstand - og for dem, som måske engang selv skal være forældre, er der meget nyttig og eftertænksom viden at hente. Bogen ender på en optimistisk note, men uden at romatisere. Aarhus Universitetsforlag har begået endnu en smuk bog, med mange fine og velvalgte illustrationer. Det tværfaglige greb fra folketro, over kunsthistorie til medicinhistorie er velvalgt..."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen