Aarhus Universitetsforlag
Cover

Vildt vejr

2011

A part of the series 100 danmarkshistorier (17) og the subject area


Available e-book formats: PDF, EPUB

{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
100 pages
Hardback
ISBN 978 87 7184 750 5

By


Share:

More about the book

Peter Bejder

Peter

Historian and trained from the Danish School of Journalism. Peter is currently working on the project Danmark bliver moderne. 1900-1950 and 100 på 1.000. For more than 25 years he has lived on teaching, editing and writing books, teaching materials and travel guides. He is a passionate fan of West Ham from East London.

Peter Bejder

Editor

Telephone: +45 53 55 01 59

pb@unipress.au.dk

Press reviews

Katrine Lester, bogblogger.dk

"Det siger noget om udviklingen inden for offentlighedens forståelse af klimaforandringerne, at Vildt vejr er en historiebog og ikke en debatbog. Det er ikke mange år siden, at dens konklusioner ville regnes som et partsindlæg. Historiebøger kan sagtens være både kontroversielle og debatskabende, og denne kortfattede indsigt i dansk klimahistorie er et velkomment bidrag til os almindelige danskeres forståelse af både klimaforandringerne, men også de politiske beslutninger der ligger til grund for, at de ikke er blevet håndteret tilfredsstillende, hverken nationalt eller internationalt. Vildt vejr ridser synspunkterne op, herunder klimafornægternes, uden at lægge skjul på, hvor den etablerede forskning står.

Det er en god introduktion til klimadebatten, og alle med interesse for klimaet og klimaforandringerne vil få noget ud af at bruge en aften på denne bog." 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen