Aarhus Universitetsforlag
Cover

Wittgenstein

Om religion og religiøsitet

A part of the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

202 pages
Paperback
ISBN 87 7934 018 0

Edited by

With contributions by
, , , , , , , and


Share:

More about the book

Press reviews

Karen Marie Mortensen Præsteforeningens Blad

"Denne antologi er redaktionelt forbilledligt gennemarbejdet...udmærker sig ved ikke blot at ville introducere Wittgensteins religiøse overvejelser, men bringe dem i spil i dagens debat om religiøsitet og religion."

Nils Gunder Hansen Berlingske Tidende

"[...] ganske tankevækkende. Men hvor de tanker, der vækkes, så fører os hen, er ikke lige til at forudse. Og sådan er det generelt med Wittgenstein og religionen. Men det skal forstås som en anbefaling."

Martin Hjelmborg Lektørudtalelse 

"[...] interessant at læse om, at måske den vigtigste filosof i det religionsfjendtlige 20. århundrede selv havde et sådant personligt forhold til centrale kristne begreber. Er det noget, det 'progressive' 20. århundredes akademikere har villet skjule for os andre, for at vi ikke skulle få forkerte tanker? Netop af sidstnævnte årsag er bogen her vigtig at få udgivet ... sproget [er] enkelt uden brug af fagudtryk ..."

Asger Brandt Kristeligt Dagblad

"Gedigen antologi om Wittgensteins forhold til religion ...Alle disse karaktertræk antyder, at den i bund og grund profane forfatter Wittgenstein faktisk ad omveje tilbyder nogle tilgange til det religiøse, som er ganske interessante for et moderne menneske."

Lars Sandbeck Politiken

"... bidragene formår at udlægge og fremstille Wittgensteins opfattelse af religion og religiøsitet på en glimrende måde..."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen