Aarhus Universitetsforlag
Cover

Edmund Burke

Konservatismens profet

A part of the subject areas and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

276 pages
Hardback
ISBN 978 87 7184 532 7

By


Share:

More about the book

Press reviews

Peter Wivel, Politiken

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  "Denne biografi om Edmund Burke er et dansk hovedværk. Fremragende portræt af den engelske politiker og moralist, Edmund Burke, konservatismens bestandige alibi.”

Jan Maintz, Information

”Bryld har været optaget af Burke og Paine i en menneskealder, og hans bog er forrygende, særdeles velskrevet og også flot illustreret. Brylds overblik, viden og engagement i stoffet er medrivende.”

Mikkel Thorup, 1700-tal, Nordic Journal for Eighteenth Century Studies

”Burke gav sprog til dem, der følte det moderne samfunds gennembrud som et tab, og der er stadig dem, der finder brugbare menings- og argumentationsformer i hans tekster mere end 200 år efter hans død i 1797. Derfor er det meget velkomment, at der nu endelig er kommet en ordentlig, grundig og afbalanceret intellektuel biografi om Edmund Burke på dansk.”

Søren Lindgreen Lektionen.dk

”Professor Claus Bryld har skrevet en glimrende bog, der gør os klogere på hovedpersonerne i the great debate. (…) Fantastiske Aarhus Universitetsforlag er et overflødighedshorn af viden, og det er naturligvis også her, at den første egentlige Burke-biografi er udgivet.”

Palle Svensson, Politica

"Den er en fornøjelse at læse, og den gør læseren klogere ikke blot på Burke og konservatisme som politisk ideologi, men også på hvordan disse emner er blevet behandlet i den videnskabelige litteratur"

 

 

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen