Aarhus Universitetsforlag
Cover

Carl Nielsen

En kulturhistorisk biografi

A part of the subject areas , and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

792 pages
Hardback
ISBN 978 87 7597 284 5

By
, and


Share:

More about the book

Press reviews

Georg Metz, Information
"En krabat af et bogværk, der tager fat i de centrale sider af Carl Nielsen, med alt hvad dertil hører – og tegner et nyt gennemgribende billede af et musisk genialt dansk europæisk menneske (...) en prisværdig og mere grundig indfatning end før af hovedpersonen i datidens samlede kulturbillede."

Thomas Michelsen, Politiken
❤️❤️❤️❤️❤️
"Efter seks års intenst forskningsarbejde har tre forfattere leveret den grundigste biografi nogensinde om komponisten Carl Nielsen. (…) Konklusionen er, at vi med den nye murstensbog har fået ubetaleligt grundstof til et nutidigt, nuanceret Nielsen-billede. (…) Ikke et quick-statement imod Nielsen-glansbilledet, populære teaterstykker om hans forhold til billedhuggeren og hustruen Anne Marie Carl-Nielsen og den ukritisk begejstringsbårne Carl Nielsen-formidling. Men på en gang en overdådig og bundsolid basis for et nyt, langsigtet ryk i vores forhold til Nielsen og hans musik."

Søren Schauser, Berlingske
⭐⭐⭐⭐⭐
"Tre forskeres biografi om Carl Nielsen henter komponisten ud af den midtfynske muld og op i den europæiske superliga. (...) Værkets nye indsigter i Carl Nielsens vidunderlige musik og virvaret af spændende mænd og kloge kvinder omkring ham fortjener så mange læsere som muligt."

Puls, P2
Radioudsendelse: "Nyt lys på Carl Nielsen"
22. maj 2024

Tilføjet til kurven

Gå til kassen