Aarhus Universitetsforlag
Cover

Stedssans

A part of the subject areas and


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

300 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 508 9

By


Share:

More about the book

Press reviews

Højskolebladet

"... en svimlende litterær introduktion til det endnu forholdsvist uudforskede felt 'stedet'."

Bo Tao Michaëlis Politiken

"Vidende, velskreven og charmerende essays om steder og deres fascination, forførelse og farlighed... Helt fortjent går årets Georg Brandespris til litteraturlektoren ved Aarhus Universitet, Dan Ringgaard, for rejsebogen og essaysamlingen Stedssans  ... Vi bydes på et veritabelt kabaretfad af litterære og visionære snitter højt belagt med elegant sprog ... Ringgaard er en god formidler og en velskrivende guide."

Anders Juhl Rasmussen Kristeligt Dagblad

"... en rasende interessant essaysamling om stedet og dets evigt skiftende betydning i litteraturen."

Frederik Stjernfelt Weekendavisen

"Ringgaard formår at destillere kortfattede pointer ud af store værker og gøre dem relevante i forhold til læsning af stedsorienteret skønlitteratur såvel som sine egne stedsopleveler. (...) Kortfattet, prægnant, tankevækkende."

Henrik vand der Liet Standart

"Umiddelbart kunne man få mistanke om, at Stedssans er et teoritungt litteraturfilosofisk værk, men det er det ikke, tværtimod. Allerede bogens flotte, lyse og underfundige omslag peger i den retning. Og indholdsmæssigt har Ringgaard valgt en spændende og imødekommende disposition og sprogtone, der gør bogen meget tilgængelig, samtidig med at der ikke slækkes på lærdommen. Desuden er bogens tekstgrundlag imponerende stort og vidtfavnende. (...) en guldgrube for lyst- såvel som for pligtlæsere (...) en forfriskende intellektuel oplevelse."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen