
Stegt flæsk med persillesovs
2014
A part of the series 100 danmarkshistorier (57) , and the subject area History
More about the book
Table of contents
Literature
Excerpt
Thomas Oldrup

MA in History and Rhetoric. Thomas is responsible for the company’s historical publications and he primarily works with the project 100 danmarkshistorier [Focus on Danish History], which in addition to book publications includes knowledge dissemination through a number of partners. He has previously been the Danish editor of the magazine Alt om Historie.
Press reviews
Knud Meldgaard, Omnibus
"Bogen, der netop er udgivet af Aarhus Universitetsforlag i serien 100 danmarkshistorier, er nr. 57 i den populære bogserie og Nyvang har virkelig sat sig ind i både stegt flæsk og vore madvaner i al almindelighed og hun lægger vægt på, at "mad har aldrig bare været et spørgsmål om næring og danskerne har, gennem tiden, lært sig at "navigere i lægefaglige kostråd, madpyramider og seks-om-dagen" (...)
[Ø]nsk familien god sommer med masser af god mad - og gode bøger, f.eks. Stegt flæsk med Persillesovs af Caroline Nyvang. Der er fem af seks jordbær til Nyvangs bog."
Avisen Danmark
Kronik: "Boguddrag af "Stegt flæsk med persillesovs". Danmarks nationalret vakte debat"
07.06.2022