Aarhus Universitetsforlag
Cover

Stegt flæsk med persillesovs

2014

A part of the series 100 danmarkshistorier (57) , and the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
100 pages
Hardback
ISBN 978 87 7219 597 1

By


Share:

More about the book

Thomas Oldrup

Thomas.JPG

MA in History and Rhetoric. Thomas is responsible for the company’s historical publications and he primarily works with the project 100 danmarkshistorier [Focus on Danish History], which in addition to book publications includes knowledge dissemination through a number of partners. He has previously been the Danish editor of the magazine Alt om Historie.

Thomas Oldrup

Editor

Telephone: +45 53 55 01 59

to@unipress.au.dk

Press reviews

Knud Meldgaard, Omnibus
"Bogen, der netop er udgivet af Aarhus Universitetsforlag i serien 100 danmarkshistorier, er nr. 57 i den populære bogserie og Nyvang har virkelig sat sig ind i både stegt flæsk og vore madvaner i al almindelighed og hun lægger vægt på, at "mad har aldrig bare været et spørgsmål om næring og danskerne har, gennem tiden, lært sig at "navigere i lægefaglige kostråd, madpyramider og seks-om-dagen" (...)

[Ø]nsk familien god sommer med masser af god mad - og gode bøger, f.eks. Stegt flæsk med Persillesovs af Caroline Nyvang. Der er fem af seks jordbær til Nyvangs bog."

Avisen Danmark
Kronik: "Boguddrag af "Stegt flæsk med persillesovs". Danmarks nationalret vakte debat"
07.06.2022

Tilføjet til kurven

Gå til kassen