Aarhus Universitetsforlag
Cover

Tænkepauser 1-12

Tænkeboks 1

A part of the series Tænkepauser – viden til hverdagen


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Buy Subscription
12 x 60 pages
Paperback
ISBN 978 87 7124 323 9

By
, , , , , , , , , and


Share:

More about the book

Søren Mogensen Larsen

Søren

MA in Comparative Literature. Søren primarily works with the series Reflections and sets the agenda for the editing together with the individual editors. He began his career as an editor at the Turbine publishing house, but a maternity cover opened the door to Aarhus University Press.

Søren Mogensen Larsen

Editorial Director

Telephone: +45 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Press reviews

 Rune Engelbreth Larsen, Politiken

"Det er begavet folkeoplysning af bedste skuffe. [...] Aarhus Universitetsforlag har de seneste år tænkt nyt og stort på to fronter: For det første er støvet for længst væk, og bogens egen elegance er blevet en iøjnefaldende prioritet, og for det andet er forlaget slået ind på en kurs, der trækker opfindsomt på klassiske dannelsestraditioner og leverer vidtfavnende folkeoplysning. [...] Prisen er discount, men det er kvaliteten ikke. [...] Tænkepauser, et sjældent visionært oplysningsprojekt for folket. Intet mindre." 

Asger Brandt, Kristeligt Dagblad

"Det er Aarhus Universitetsforlag, der sætter nye standarder i forlagsbranchen […]. Der er altså tale om forskningsformidling i stor skala og på en ganske nytænkende måde. […] Dette er et fantastisk tiltag inden for den indlysende, men aldrig nemme, opgave at skabe en gensidigt berigende forbindelse imellem universitet og omverden." 

Campus

"...utraditionel forskningsformidling i masseoplag."

Atlas

"[...] de kan fandeme tænke i Aarhus." 

 Christoffer Emil Bruun, Politiken

"'Tænkepauser' er filosofiske ædelsten af forskellig karat, tilpasset den moderne hverdag."

"Den allerstørste anerkendelse går til selve projektet med 'Tænkepauser', der er et ægte dannelsesprojekt, som styrkes ved, at en tænkepause kun koster 30 kroner. Alle kan være med, hvilket også sætter sig igennem i sproget, som er enkelt og ikke falder i nogen akademiserende grøft."

"Den lille bog om frihed af Hans-Jørgen Schanz, som udkom i september, sparkede døren ind, og man læser de næste med forventning om at blive klogere på en måde, som er tilpasset den moderne hverdag. Hele bogmarkedet er under forandring, og Aarhus Universitetsforlag har set nye muligheder i det opbrud, som kommer både branche og bogelskere til gode." 

Merete Mazzarella, Svenska Dagbladet

"Det är sannerligen en genial idé som Aarhus Universitetsforlag har kommit på."

"'Tænkepauser' har ett drag av dansk hygge, och författarnas blandning av allvar och lättsamhet är också mycket dansk."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen