Aarhus Universitetsforlag
Cover

Den klassiske psykiatris historie

Pioneren Harald Selmer og psykiatriens fødsel i Danmark

A part of the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

142 pages
Paperback
ISBN 978 87 7219 111 9

By


Share:

More about the book

Press reviews

Maria Cuculiza, Sundhedspolitisk Tidsskrift
⭐⭐⭐⭐⭐
"Den klassiske psykiatris historie er interessant læsning for alle med interesse for det psykiatriske område. Per Vestergaard er en dygtig og sober historiefortæller, men dog også i stand til at få anbragt nogle klare og hårde spark ind i sit fag, som er værd at reflektere over."

Christian Graugaard, Politiken
❤️ ❤️ ❤️ ❤️

"Per Vestergaard har skrevet en fin lille introduktion til en faglig pioner og hans tid, og vil man forstå psykiatriens danske rødder, er 'Den klassiske psykiatris historie' et udmærket sted at starte."

Ole Sonne, Dansk Medicinhistorisk Årbog 2021
"I det hele taget kommer denne velskrevne bog på en grundig måde rundt om datidens indretning af afdelingerne, personalet, brugen af tvang og de begrænsede behandlingsmuligheder og dette fags spæde begyndelse og første udvikling. I lighed med de to tidligere bind kan den varmt anbefales."

Karin Garde, Ugeskrift for Læger
”Per Vestergaard har et levende, ikke dømmende, engageret forhold til emnet, et livligt og godt sprog og et overblik over dette højst komplekse område, organisatorisk og videnskabeligt. Bogen kan stærkt anbefales til alle interesserede…”

Weekendavisen
Artikel: "Ud af dårekisterne"
19.02.2021

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Forside (pdf)

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen