Aarhus Universitetsforlag
Cover

Postkolonialisme

A part of the series Moderne litteraturteori , and the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

300 pages
Paperback
ISBN 978 87 7934 123 4

Edited by

With contributions by
, , , , , , , , and


Share:

More about the book

Press reviews

Mads Rosendahl Thomsen Kristeligt Dagblad

"Bindet er glimrende redigeret og introduceret af Hans Hauge, som får postkolonialismens oprindelse og udvikling præcist indrammet i sin oplysende og til tider polemisk velgørende introduktion.

Postkolonialisme er et solidt og nødvendigt udvalg i en serie af bøger, som både introducerer og samler op på litteraturteori, der ikke blot handler om litteratur, men, og det er ikke mindst som postkolonialismen, om hvordan vi skaber identitet og tænker kultur og samfund."

Lars Ole Sauerberg Jyllands-Posten

"Der er helt sikkert behov for bøger af denne type på dansk. Dens indhold lader sig naturligvis bedømme, men det tilkommer vel den videnskabelige diskussion at gøre det. Så det må blive for forlagsinitiativ, oversættelsens kvalitet og Hauges indledning. Den sidste er vidende, velskrevet og myndig."

Per Krogh Hansen Berlingske Tidende

"Postkolonialisme samler på fabelagtig vis en række af områdets centrale tekster, og antologien er et 'must' for enhver litteraturstuderende og kan forhåbentlig samtidig fyre op under dansk postkolonialismeforskning."

Lone Maribo Kontur

"Det er dog samtidig en bog, som tilbyder læseren indsigt i det arbejde, der udføres af tidens allerfremmeste minoritetsforskere. Mest af alt er bogen et nedbrydningsarbejde, og tilbage står muligheden for at anskue begreber, som kultur, køn, race og klasse fra en ny vinkel."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen