Aarhus Universitetsforlag
Cover

Verdenslitteraturer

Introduktion til litteraturen uden for Europa

A part of the subject area


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

516 pages
Hardback
ISBN 978 87 7124 473 1

Edited by
, and


Share:

More about the book

Press reviews

Litteratursiden

"Imponerende introduktion ... Der er velvalgte citater, handlingsreferater, og hvert kapitel slutter med en oversigt over ca. 10 klassiske værker og fem nyere værker. Det er virkelig spændende læsning, der på en letforståelig måde giver indsigt i litteraturens betydning i den enkelte region eller kontinent, samtidig med at den viser samspillet med resten af verden ... det er lige så spændende som en opdagelsesrejse, der aldrig ender. Her er nok til mange års inspiration til læsning, da det er en guldgrube af viden og indsigt, som giver nye perspektiver for litteraturens mangesidige betydning set i en global sammenhæng."

Bogvægten

"Der er al mulig god grund til at give sig tid og ro til at læse Verdenslitteraturer: Introduktion til litteraturen uden for Europa. Bogen gemmer på oceaner af inspirerende og interessant viden om lande, kulturer og litteratur. Bøger man allerede har læst fremstår nu i et nyt lys. Mange nye titler må sættes på ønske- eller læselisten."

Lektørudtalelse

"Et velskrevet værk, der udfylder et hul på hylderne med litteraturhistorie. Globalisering betyder også en øget interesse for kultur- og litteraturproduktion i andre dele af verden end den vestlige og europæiske. Et værk, der vil blive stående og være relevant i mange år fremover."

Kristeligt Dagblad (5 stjerner)

"Verdenslitteraturer er en ambitiøs, læseværdig og sprænglærd introduktion til litteraturen uden for Europa."

"...efter at have læst Verdenslitteraturer ved man i det mindste, hvad man går glip af. Det er faktisk også en form for dannelse."

Jyllands-Posten (5 stjerner)

"et fantastisk opslagsværk"

"Verdenslitteraturer rykker virkelig ved den litterære horisont. Både i bredden og i dybden. Og hold op, hvor giver bogen bare appetit på at læse nye, ukendte forfatterskaber."

Visir

"Hvordan får vi læst alle de uendeligt mange bøger, som verdenslitteraturhistorien byder på? Hvor begynder vi? Hvor slutter vi? Et godt sted at starte er Aarhus Universitetsforlags nye udgivelse Verdenslitteraturer..."

"...en solid grundbog, der giver en god indføring i den ikke-vestlige litteratur."

"...en flot udgivelse, som er relevant for både den professionelle litterat og lystlæseren."

 

Politiken
Artikel: "Podcasten Bogfolk om Kinas tavse forfattere" af Jes Stein Pedersen
22.02.2020

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen