Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kollektiv Akademisk Vejledning

Fra forskning til praksis


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

160 pages
Paperback
ISBN 978 87 7184 762 8

By
, and

Edited by
, and

With contributions by
, and


Share:

More about the book

Press reviews

Vibeke Lorentzen, Sygeplejersken

"Enkel bog med fremragende pædagogisk opbygning"

"forfatterne har set lyset ved denne type vejledning, og de formår faktisk gennem bogen at få mig til at se det også. Det gør de ved at skrive en lille, enkel bog, der har en fremragende pædagogisk opbygning, et godt sprog og ikke mindst et inspirationskatalog, der gør det muligt for læseren at forsøge sig med kollektiv vejledning i eget felt."

Thomas Viskum Gjelstrup Bredahl, Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift

"Bogen Kollektiv Akademisk Vejledning – Fra forskning til praksis gør op med tankerne om, at kollektiv akademisk vejledning udelukkende er en økonomisk nødløsning eller et billigere alternativ til én til én-vejledning. Med udgangspunkt i relevante studier argumenterer bogen for potentialerne ved kollektiv akademisk vejledning og inspirerer til videre arbejde med vejledningsformen. Med udgangspunkt i både teoretiske afsæt, men i særdeleshed også praktiske afsæt, giver bogen gode argumenter for at anvende kollektiv vejledning og giver på samme tid praktiske anvisninger til, hvordan det kan gøres." 

"Generelt er bogen en god hjælp til at komme i gang med kollektiv akademisk vejledning."

"Hvis du er interesseret i vejledning generelt eller konkret står overfor udfordringen at skulle gennemføre kollektiv akademisk vejledning, vil jeg bestemt anbefale bogen." 

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Forside (pdf)

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen