Aarhus Universitetsforlag
Cover

Skrivning og sundhed


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

240 pages
Paperback
ISBN 978 87 7184 993 6

Edited by
, and


Share:

More about the book

Press reviews

Maria Cuculiza, sundhedskultur.dk
”Bogen er et overbevisende bidrag til vi andres forståelse af, at der kan være masser af mening i at give recept på kultur.”

(...) et overbevisende bidrag til vi andres forståelse af, at læsning og skrivning kan give noget meget personligt værdifuldt til syge og pårørende, og at der kan være masser af mening i at give recept på litteratur meget større opmærksomhed i det danske sundhedsvæsen, som godt kan have brug for et par ekstra lystbårne, varme hænder.”

Per Vestergaard, Ugeskrift for Læger
Skrivning og Sundhed er et nyt, betydningsfuldt bidrag til den efterhånden lange række af danske publikationer inden for området humanistisk sundhedsforskning

(...) Bogens forfattere reflekterer kritisk og kompetent over teorier, metoder og resultater.

(...) Bogen er, som man måtte forvente af en bog om skrivekunst, uhyre velskrevet og - trods de mange referencer til filosofiske koryfæer (MerleauPonty, Foucault, Lacan, Nussbaum, m. fl.) - ganske letlæst.

(...) Har den interesse for læger? Ja

(...) fremragende vejledning

(...) Men lige så betydningsfuld vil bogen være for de lægelige ledere, der skal tage stilling til, om kurser og interventioner med humanistisk indhold skal udbydes til deres patienter og personale. Med denne bog får de et solidt grundlag for de beslutninger, der skal træffes.”

Birgitte Kjær, Politiken
Interview: ”HVAD MENER DU... om at skrive sig igennem coronatiden?”
06.03.2021

Press room

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Forside (pdf)

Download press release (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen